Alcúdia port_bootje Huren_Mallorca-36 - withkidsontheroad.JPG

Hallo!

Wij zij  Elodie, Bas, Katrien en Ludovic van withkidsonteroad. Wij zijn een doodnormaal gezin met een doodnormale passie: reizen! Omdat we op een dag zoveel vragen kregen van mama’s en papa’s over hoe wij dat toch aanpakten, dat reizen ‘en famille’ hebben we er een blog over gemaakt met tips en tricks die het volgens ons de moeite waard maken. Bestemmingen, reisverhalen, de hele reutemeteut. Mama moest dan ook per sé nog een stukje mode ertussen proppen omdat ze vindt dat ze mag schrijven over alles waar ze mee bezig is.

Al van voordat er kinderen kwamen, trok papa véél te veel foto’s op de vele reizen die hij met mama maakte. Bij thuiskomst ging hij er dan mee aan de slag en maakte er prachtige fotoboeken mee als souvenir. Toen sociale media steeds groeiden, werd Instagram zijn online fotoboek van die reizen. Mama wil dan altijd en overal haar mening geven, zowel geschreven als gesproken. Ze vonden er niet beter op dan samen withkidsontheroad. op te starten. Bas en Elodie hadden zich altijd als voorbeeldige reizigers gedragen, misschien konden zij andere ouders wel overtuigen dat reizen met kinderen eigenlijk de max is?

We willen graag benadrukken dat withkidsontheroad. niet ons leven is. We zijn niet full time op reis, noch hebben we een ander leven dan de meeste andere mensen. Mama heeft gewoon heel veel geluk dat, dank zij jou en de andere trouwe lezers en volgers van onze blog en sociale media, ze van deze passie haar beroep kan proberen te maken. Ze doet heel hard haar best, met vallen en opstaan. Uiteraard reizen we meer dan gemiddeld eerste en vooral omdat het gewoon het liefste is dat we doen en daarbij komt ook dat we dank zij sommige super toffe merken de kans krijgen om nog extra uitstappen te doen.

We willen iedereen super hard bedanken voor alle leuke woorden, berichten en steun die we van overal onverwacht krijgen. Dat doet heel veel deugd en moedigt ons aan om elke dag het beste te maken van withkidsontheroad.

Veel liefs en warme groeten