Fall fashion: een greep uit de winkelmandjes van Elodie

De herfst is er weer! Als de bladeren beginnen vallen en mijn tuin okergeel tot donkerrood kleurt, hebben wij geen last van typische herfstdipjes! In tegendeel! Wij beginnen alvast te dromen van gezellige citytrips en dat geeft zoveel energie!
Of je tweejarige dochter nu kastanjes raapt in Central Park, met haar loopfiets Amsterdam doorkruist of haar high noon tea drinkt in Londen, ze doet het maar beter in stijl! Want als de najaarszon met haar laatste krachten kindersnoeten verwarmt, gooien diezelfde kinderen hun jassen nog even uit. Hoog tijd dus voor een beleefdheidsbezoekje aan mijn favoriete webshops en te beloven dat ik snel terugkom om écht te kopen. Mijn winkelmandjes staan weer vol! Die outfits vinden bleek niet zo moeilijk. Maar dat kiezen is een ander paar mouwen. Wie helpt?

 

kleren strart herfst.jpg