Uitdaging: 11 kleedjes die zowel mama als dochter mooi vindt

Cuba_trinidad_Reizen_met_kinderen-17.jpg

Op vestimentair gebied gaat Elodie akkoord met alles wat zwierig, blinkend of roze is. Je zou denken dat ik als mama mijn dochter als levende pop kan aan- en uitkleden zoveel ik wil, maar het omgekeerde is waar. Gelukkig kan ik haar met een goed op voorhand uitgekiend stappenplan, toch vaak overtuigen van mijn kledingkeuze. Ik hoop dat de –dat is de jurk die prinses X droeg op een feestje-tactiek nog lang te gebruiken valt. Dat werk met jurken. Broeken en truien vergen een andere aanpak. Daarover later graag meer, want omdat de lente stilaan om de hoe loert (ik bid elke avond om beter weer!), kan ik op zoek gaan naar kleedjes voor de prinses. Ik noem mijn kind nooit prinses. Ik doe het omdat zij het wil. Omdat het de enige manier is om haar zonder tegenpruttelen in een door mij gekozen outfit op school te krijgen. Zoek je even mee naar de gulden middenweg tussen meisjes- en mamasmaak?

 

Kleedjes prinses - kinderen_reizen_met_kinderen_withkidsontheroad.jpg