Lang leve de herfstcollectie! 8x stoere boots voor de meisjes!

Als je het ons zou vragen, wij kozen voor 12 maanden per jaar zomerse taferelen. Hele dagen in badpak door de tuin hollen en ’s avonds moe, maar voldaan in een veel te warme kamer de slaap niet kunnen vatten. Wij vinden dat idyllisch. Maar de seizoenen kan je, zoals nog enkele andere dingen des levens, niet controleren. En zo wordt het elk jaar na de zomerpret, tijd om in onze herfstcocon te kruipen. Gelukkig veranderen samen met de seizoenen, ook de kledingcollecties in de winkels! En komen er in plaats van frivole sandalen, stoere boots op de rekken. Ik heb er voor Elodie al een paar ingeslagen. Maar ik voel het kriebelen en ik denk dat het niet bij dat ene paar zal blijven. En ik laat me graag inspireren:

Kinderboots - Kinderschoenen voor de herfst 2018