Het TUI-aanbod uitgeplozen: Tenerife! Deze all-in resorts zijn de moeite waard

Tenerife, eiland van vulkanen, pikzwarte stranden en UNESCO werelderfgoed (check La Laguna!), maar ook van all inclusive resorts waar je je geen zorgen hoeft te maken over ‘Wat eten we vanavond?’. Zorgeloos genieten en zelf bepalen wanneer (en óf) je die uitstapjes plant. Wijzelf brachten een week door in H10 Atlantic Sunset aan de Costa Adeje, maar hebben nog wel enkele all in-resorts die onze aandacht trokken. Delen is lief, dus bij deze: onze selectie all in resorts in Tenerife:

H10 Atlantic Sunset

Dit is het resort waar wij verbleven tijdens ons verblijf in Tenerife. Dit hotel is volledig nieuw en is vooral erg stijlvol ingericht. De kamers zijn ruim en het grootste deel ervan hebben (minstens deels) zicht op de oceaan. Het hotel heeft 2 familiezwembaden, 1 aquapark(-je) en 1 extra zwembad, maar dat komt met een ‘adults only’-aanbeveling. Niemand die je er zal wegjagen als je er met je kinderen plaats neemt, maar je voelt ook dat het je niet in dank zou worden afgenomen. Zeker omdat het aanbod aan zwembaden voor families echt wel ruim genoeg is. De kamers zijn heel netjes, het eten erg lekker. Je kan kiezen uit een buffetrestaurant (dat echt super lekker is!) en 2 à la carte restaurants voor gezinnen en 1 extra à la carte restaurant adults only. Voor kinderen is het een absolute topper, de kinderanimatie staat er echt wel op punt (en is vrijblijvend genoeg om binnen en buiten te lopen)

Barcelo Tenerife

Luxe accommodatie met zicht op zee, dat vind je in Barcelo Tenerife, een groots ecoresort tussen Las Galletas en Playa de la Tejita. Er zijn maar liefst 5 zwembaden en 2 kinderbaden, maar het zijn de details die ons in dit hotel aantrekken. De inrichting van de bars, de kamers en de restaurants in combinatie met de mooie zwembaden. Ook hier jammer genoeg geen eigen strand, maar daarvoor kan je natuurlijk altijd buiten het hotel terecht! Het keienstrand PLaya de San Blas is op wandelafstand en de stranden van La Tejita en El Medano liggen ook niet zo ver (en die zijn het ritje echt wel waard)


Dreams Jardin Tropical

Opnieuw geopend tijdens de winte van 2021-2022 met een volledige rebranding, maar zonder de oorspronkelijke troeven uit het oog te verliezen. Dreams Jardin Topical was al een jarenlange topper aan de Costa Adeje, dat is het nu ongetwijfeld nog meer! Het dichtstbijzijnde strand ligt op 400m, maar zoals gezegd: een huurauto brengt je naar alle stranden waarheen je maar wilt. Toch maar eens een kijkje nemen, denk ik dan!

Vincci Selección la Plantación

Koloniale grootsheid, oerdegelijke service en een elegante sfeer. Dat is wat men zegt over dit resort. Opnieuw: geen strand aan de achterdeur, maar hey, dat zijn we eigenlijk al een beetje gewoon in Tenerife. Waarom je hier moet zijn? Kijk dan! Hier komt een mens tot rust, zelfs al heb je een aantal kinderen in je zog. Hoge plafonds, stijlvolle inrichting. Wij zijn fan!


DEZE POST BEVAT AFFILIATE LINKS ALS JE VIA EEN VAN DEZE LINKS EEN HOTEL BOEKT, KOST HET JE NIKS EXTRA MAAR STEUN JE WEL ONS WERK