Onze nieuwe reiskoffers uitgelicht: de Hedgren Comby Grip Reiskoffers

Reizen met kinderen kan een avontuur op zich zijn - van het organiseren van activiteiten tot het inpakken van benodigdheden, er komt veel bij kijken. Wij hebben altijd met koffers gereisd. Het is een gewoonte, wij vinden koffers veel handiger dan rugzakken. In dit artikel laat ik je kennismaken met de Hedgren Comby reiskoffers en overloop ik stap voor stap waarom ze goedgekeurd zijn!


Waarom Hedgren Comby Reiskoffers?

Hedgren staat bekend om zijn hoogwaardige, duurzame en functionele bagageoplossingen, dat wisten wij al langer. Ze zijn zowel gebruiksvriendelijk als stylish en geef toe, dat laatste vinden we ook niet onbelangrijk! Een reiskoffer is het verlengde van je reisoutfit. Een mooie koffer kopen, hoort bij de adrenaline van op reis gaan!

Lichtgewicht en Duurzaamheid

Een van de eerste dingen die ouders waarderen aan de Hedgren Comby reiskoffers is hun lichtgewicht ontwerp. Aangezien je steeds een gewichtslimiet hebt als je vliegtickets boekt, wil je dat je koffer niet te veel weegt. Dat betekent dat je meer kan meenemen en als je met kinderen reist, heb je sowieso alle plaats nodig om alles mee te krijgen! Maar ook als je met de auto reist en de bagage vaak in en uit de auto moet sleuren, is zo’n lichte reiskoffer heel handig. De Comby Grip reiskoffers (maat L) wegen leeg nog geen 5kg (4,9 om precies te zijn) en heeft een volume van 101l. Helemaal vol weegt hij bij ons net geen 25 kg en wij proppen hem echt wel heel vol. De trolleys die wij als handbagage gebruiken (Comby Grip XS) heeft de perfecte afmetingen om als handbagage mee in de cabine te nemen en weegt leeg 2,8 kg.

Slimme Organisatie

Een ander hoogtepunt van de Hedgren Comby Grip reiskoffers zijn de  organisatieopties. Ok, I admit; ik houd gewoon van die verschillende vakjes en compartimenten met een extra ritssluiting. In de handbagage zijn het bv. Elodie haar boekjes of kleine prulletjes waar ze vaak naar vraagt tijdens het reizen. Zo moeten we niet telkens die hele trolley uitladen. En na enkele reizen heb je wel door dat het meestal altijd dezelfde dingen zijn die je tijdens de reis nodig hebt. Meer overzicht, minder stress!



enkele Tips voor het Reizen met Hedgren Comby Reiskoffers


  • Plaats zo optimaal mogelijk gebruiken? Holtes opvullen! Steek sokken of onderbroeken in je schoenen, vul petten of hoedjes en vul gewoon elke plek waar lucht aan kan!

  • Steek de zwaarste dingen aan de kant van de wieltjes. Zo vermijd je echt een ontplofte koffer bij aankomst.

  • Packing cubes: gebruik verschillende extra compartimenten om alles overzichtelijk te houden. Deze tip is handig als je op roadtrip bent en je uit je koffer leeft die je elke dag dus weer moet openen. Dan is tip 1 niet van toepassing.

  • Indeling: opnieuw een tip voor als je tijdens je reis uit je koffer leeft: doe de onderverdeling per persoon. Wij hebben elk een half-ve koffer ter beschikking. Bas z’n onderbroeken zitten niet tussen die van Ludovic en vooral: hij kan ‘s morgens zelf op zoek naar z’n kleren zonder dat hij de halve koffer door elkaar haalt en ook mijn kleren op een hoopje gooit.


Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Hedgren. Op deze pagina kan je nog meer lezen over de reiskoffers. Misschien heb je ook wel een leuke reis in het vooruitzicht waarvoor je degelijke reiskoffers nodig hebt?