15 x Hotels met binnenzwembad in België

(en wij zouden ze boeken!)

Oh ja, zelfs in de herfst of winter gaan wij op zoek naar hotels met een zwembad. Omdat ook in de herfst of winter onze kinderen waterratten zijn en wij de luxe van zo’n binnenzwembad ook wel kunnen smaken tijdens een tripje in België. Want nu we met z’n allen op zoek gaan naar vakantie-ideeën dichtbij huis, is het idee van zwemmen tijdens je vakantie toch aangenaam, niet? Al is het geen winterzon in Zuid-Europa of Afrika, de warmte en gezelligheid van een binnenzwembad in een mooi Belgisch hotel zal deugd doen. Dit zijn ze dan; de leukste hotels met binnenzwembad in België:

De Tuilerieën - Small Luxury Hotels of the World

Een prachtige patriciërswoning in het hart van één van de mooiste steden in België (Brugge that is). Hoewel er in de stad enorm veel te ontdekken valt, zal het deugd doen om samen met de kinderen heerlijk pootje te baden in het binnenzwembad van dit prachtige hotel. Niet alleen de kamers en het gebouw waarin het hotel gevestigd is, zijn prachtig, ook de ligging op slechts 50m van de Grote Markt is ideaal als je met je kinderen op pad bent! Luxe met een grote L!

C-Hotels Andromeda

Dan neem je die kinderen mee naar zee, dan mogen ze niet zwemmen! Wedden dat ze erom zullen vragen, ook al is de buitentemperatuur niet hoger dan 10°C? Wel, C-Hotels Andromeda in Oostende zorgt er met haar binnenzwembad voor dat je kinderen het wel naar hun zin hebben op gebied van in het water plonzen. De herfst en winter zijn immers heerlijk om naar de Belgische Kust te trekken, er gaat niks boven eens goed uitwaaien. En dat je daarna in de warmte van je hotel toch het water in kan, is alleen maar mooi meegenomen, toch?


Holiday Inn Hasselt

Zelfs tijdens een citytripje naar Hasselt kunnen we rekenen op waterplezier. Een mooi hotel mét binnenzwembad vind je er niet zo gemakkelijk, maar dat is dan buiten het Holiday Inn gerekend. Mooie kamers in het hart van de Limburgse stad waar kinderen meer dan welkom zijn op een steenworp van het Hasseltse modemuseum. Dat binnenzwembad is niet meer dan een mooi extraatje!


Hotel Dolce La Hulpe Brussels

Middenin het groen, op de grens tussen Vlaanderen en Wallonië vind je dit kindvriendelijke wellnesshotel. Het binnenzwembad licht nog maar een tipje van de sluier, want hier kan je verschillende behandelingen boeken. Ideaal om als gezin te ontspannen na hectische werkweken. Sportievelingen kunnen naast zwemmen in het binnenzwembad ook fietsen huren of zelfs gebruik maken van de tennisbaan.

Hotel Stayen

Nog een cadeautje nodig voor de voetbalfanaat in je familie? Een verblijf in hotel Stayen zal zeker een schot in de roos zijn! Terwijl de voetbalploeg van Sint-Truiden het duel uitvecht met jouw favoriete voetbalploeg, kan je supporteren van in je kamer. Vrouwen en kinderen kunnen ondertussen gebruik maken van het grote binnenzwembad ter ontspanning!

ibis Styles Nieuwpoort

We gaan naar zee en we nemen mee… Een badpak voor in het binnenzwembad! Ook bij Ibis Style in Nieuwpoort heb je de mogelijkheid om na je straffe strandwandeling te ontspannen in het binnenzwembad van je hotel. De kamers zijn daarenboven heel ruim en voorzien op families. Waar wacht je nog op?

MY HOTEL MALMEDY

Zie je het al voor je? Vlak na de middag een stevige wandeling in de Ardense bossen en daarna met een flinke aanloop dat zwembad induiken. De kinderen he, niet jij (alhoewel; voel je vrij!). Dit hotel in Malmédy is spiksplinternieuw en voldoet ongetwijfeld aan al je eisen qua ligging, luxe en comfort. Een binnenzwembad in de Belgische Ardennen, dat zouden ze meer moeten doen!


Naxhelet

Hupla! Nog eens die taalgrens over, want als er Frans wordt gesproken én er gezwommen kan worden, dan is het wel echt vakantie! Welkom op het platteland in Wanze. het hotel is terecht fier op de spa-arrangementen die ze aanbieden; sauna, hottub, hamam… you name it. En dan heb je het binnenzwembad nog niet gezien! Weekendje weg met het gezin? Ga eens op hotel in Wanze!

Update: In de nasleep van COVID, veranderde hun zwembadbeleid naar adults-only. Check even de voorwaarden op dit moment


Martin's Château Du Lac

Ten zuiden van Brussel ligt een prachtig kasteel dat werd omgetoverd tot luxehotel. Toegegeven; niet alle kamers lijken vernieuw, dus let op bij het boeken. Maar in deze omgeving vind je gegarandeerd rust met je gezin, want het hotel ligt aan de oever van Le Lac de Genval.

Update: In de nasleep van COVID, veranderde hun zwembadbeleid naar adults-only. Check even de voorwaarden op dit moment

R hotel experiences

Laten we dan maar met z’n allen naar de Ardennen trekken, want ook in Remouchamps wacht er een mooi hotel met binnenzwembad op ons. Vanuit R Hotel Expériences doe je uitstapjes naar Luik, Durbuy of Namen, huur je fietsen of ga je wandelen om de streek te verkennen. En daarna? Daarna plons je met het hele gezin het zwembad in!

Update: In de nasleep van COVID, veranderde hun zwembadbeleid naar adults-only. Check even de voorwaarden op dit moment

Radisson BLU Astrid Hotel Antwerp

En hup, we gaan nog eens naar Antwerpen! Qua ligging scoort het Radisson Blu voortreffelijk, want het ligt recht tegenover het Centraal station van Antwerpen, dus je kan gewoon met de trein gaan. Met de Antwerp City Card is het openbaar vervoer er toch gratis! En geef toe; dat zwembad is écht wel een overtuigende factor om de kinderen mee te nemen naar ‘t Stad.

Parkhotel Kortrijk

Al aan Kortrijk gedacht voor je familieweekendje? Awel, wij ook niet. Al moeten we alvast niet twijfelen qua accommodatie. Het Parkhotel heeft naast het voordeel van een binnenzwembad, ook een interessante ligging op wandelafstand van de K in Kortrijk shopping en vlak aan het station. Toch eens opzoeken wat er ik Kortijk nog allemaal te beleven valt…


Van der Valk Hotel Antwerpen

Aaaah en we zijn weer in Antwerpen! Het is te zeggen in Borgerhout. Dit hotel ligt immers niet pal in het centrum, maar is een ideale uitvalsbasis om de streek rond Antwerpen te verkennen. Het binnenzwembad krijg je er immers gratis bij!


Van Der Valk Sélys Liège Hotel & Spa

Op 5 minuutjes van het stadscentrum van Luik vind je prachtige hotel met grote spa. De afmetingen van het binnenzwembad zijn navenant, hier kunnen de kinderen veel baantjes trekken! Het historische karakter van het gebouw en de uitzichten die je hebt op de omgeving dragen zonder twijfel bij aan een ontspannen tripje!


Steigenberger Wiltcher's

Last but not least: het hotel waar ik al enkele keren schoorvoetend voorbij ging. omdat ik liever zou binnenwandelen dan eraan voorbij. Dit Brusselse hotel heeft al van aan de buitenkant een enorme aantrekkingskracht, maar sinds ik zag dat er ook een binnenzwembad is, ben ik helemaal verkocht. Zijn we weg?


DEZE POST BEVAT AFFILIATE LINKS ALS JE VIA EEN VAN DEZE LINKS EEN HOTEL BOEKT, KOST HET JE NIKS EXTRA MAAR STEUN JE WEL ONS WERK
-
15 x mooie hotels met BINNENzwembad in België -