Lange vlucht met kinderen: moeilijk! Of niet?

Het is een feit dat waar is; we hebben de voorbije jaren wel wat afgereisd. Vaak dichtbij huis, maar even vaak ver weg. En verre reizen die maak je in sé met het vliegtuig. Samen met de verre reizen en de verslagen die we daarvan maken, kwamen de vragen. Met als gemeenschappelijk onderwerp: hoe in godsnaam overleef je een lange vlucht met kinderen? Zoiets is toch op z’n zachts gezegd onaangenaam, misschien zelfs lastig of volgens sommigen rechtuit rampzalig te noemen. In een vorige blogpost somde ik reeds op wat Bas steevast in zijn reisrugzak meezeult. Naar aanleiding van de vragen en nieuwsgierigheid van onze volgers maakten we deze keer een filmpje over hoe het er op zo’n vlucht bij ons aan toe gaat. Vragen, opmerkingen of aanmoedigingen voor twijfelende ouders zijn welkom!