De leukste handbagage voor kinderen 

De rugzakken van de kinderen staan hier op een goed bereikbare plaats. Het is de eerste verantwoordelijkheid die Bas en Elodie krijgen in ons reisgebeuren. “Zorg ervoor dat je een rugzak klaarmaakt waarin je alles steekt dat je zal nodig hebben tussen moment van vertrek thuis tot moment van aankomst op bestemming”. Wat daar voor Bas zoal insteekt, kan je hier lezen, al kan die inhoud wel al eens variëren (zeker nu hij wat ouder wordt). Zijn jullie ook klaar om met kleuter of kind op reis te vertrekken en vindt je kind het wel leuk z’n eigen handbagage mee te nemen? Hier zijn alvast enkele leuke kindvriendelijke handbagage-opties!



Trolleys

Als je met een peuter reist, kan een trolley een lifesaver zijn. Er bestaan immers trolleys waar hij/zij op kan zitten of die een speciale plek voor hun knuffel voorzien. Super handig, lijkt me wel! Die peuters ontwikkelen hun eigen willetje en de kans is groot dat hij/zij super fier is op eigen handbagage. Het handigst is dan toch gewoon bagage op wieltjes waarmee ze door de luchthaven racen toch? Klik op je favoriete trolley voor meer info!

Rugzakken

Bas en Elodie hebben elk een rugzak die ze vullen met speelgoed, boekjes en spelletjes. Die van Bas is uiteraard groter. Een rugzak is super handig voor kinderen vanaf een jaar of 4. Het is voor hen de handigste optie om te dragen. Klik op je favoriete rugzak voor meer info!

Weekenders

Weekenders zijn niet alleen super handig, ze zien er ook nog eens fancy uit! Elodie heeft een weekender van CKS, maar die gebruikt ze vooral thuis (bv. om naar de turnles te gaan). Er zijn wel enkele super mooie weekenders die we graag in de collectie zouden willen! Weekenders zijn wel echt voor de iets grotere kinderen omdat ze iets minder handig zijn om te dragen. Het grote voordeel is vooral dat er véél in kan! Klik op je favoriete weekender voor meer info!