Welke regenlaarzen zijn ideaal voor een winterse wandeling?

Nu de kerstvakantie met een week is verlengd, schoot de gedachte ongetwijfeld ook door jouw hoofd. ‘Wat gaan we doen?’ Die extra week vakantie is een zegen voor wie er al graag eens op uit trekt. Wij kennen alvast een super leuke wandeling in de Ardennen die jouw kinderen gegarandeerd leuk zullen vinden! En zo’n winterwandeling is alleen leuk zonder koude voeten natuurlijk. De wandeling is een 5-tal kilometer lang, dus je wil hen echt wel met warme, doch comfortabel schoeisel mee op pad nemen! Ik hoop alvast op een laagje sneeuw, dan is de kerstvakantie pas écht kerst!

Zelf trekken we tijdens die week naar de sneeuw in Oostenrijk, dus voor de warmte en het comfort van de kinderen, ben ik alvast op zoek gegaan naar gevoerde regenlaarzen voor hen. Ik las in ieder geval ergens dat droge voeten dé sleutel zijn om die tenen warm te houden! Voor mezelf had ik onlangs boots op het oog van Nubikk, een stevige chelsea boot kom altijd van pas, maar voor Elodie is de zoektocht nog steeds bezig. Hieronder vind je alvast onze favorieten voor stoere meiden die warme voeten op prijs stellen (en dus niet zullen zagen tijdens het wandelen ;-)) Je kan waarschijnlijk wel al raden welke exemplaren van onderstaand lijstje haar persoonlijke favorieten zijn. En zoals bij wel meer meisjes van die leeftijd kiest ze graag zelf wat ze draagt. Al kan ik dat tot nu toe nog wel een beetje sturen.

Vorig jaar had Elodie leren winterlaarzen en hoewel die super mooi waren, ben ik bang dat ze niet waterdicht zullen zijn als we echt naar de sneeuw trekken, vandaar dat ik ook twijfel over de laatste botjes die ik selecteerde (maar ze zijn zo mooi!). Klik op de foto voor een juiste link!

Maar koude voeten zijn niet alleen weggelegd voor kleine meisjes. Ook niet zo kleine jongens (ok, ok en moeders ook) kunnen steen en been klagen als hun tenen beginnen te verkleumen. De oplossing ligt ook bij hen in waterdichte laarzen, liefst met een zacht vachtje aan de binnenkant. Voor Bas heb ik onderstaande laarzen geselecteerd. Benieuwd wat het uiteindelijk zal worden als hij mag kiezen… Klik op de foto voor een juiste link!


Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Omoda.

ModeKatrien GorisComment