Vereeuwig je reizen met fotocadeaus

RECLAME

Ook zo zot van je reizen met je kinderen? Welkom, wij vinden het ook heerlijk om te reizen met onze kids. Maar hoe vereeuwig je nu deze reizen zodat je kinderen, familie en natuurlijk jij hier nog jaren van kan genieten?

Herinneringen koesteren

Je kinderen zijn waarschijnlijk nog te jong om zich later heel veel reizen te herinneren. Toch maakt dat reizen met kinderen niet minder speciaal. Tijdens een reis leren ze nieuwe plekken, nieuw eten en nieuwe mensen kennen en kunnen ze in the moment volop genieten van de reis. Gelukkig kunnen foto’s helpen met herinneringen op te roepen die ze misschien weer vergeten zijn. Een boekje met foto’s, een kader met reisfoto’s of een YouTube film vereeuwigen de herinneringen zodat je kinderen later ook kunnen terugkijken op je fantastische reizen.

Deel de liefde

Familieleden, vrienden, zussen, buren of collega’s: allemaal genieten ze mee van jouw reizen. Hoe fantastisch is het dus om souvenirtjes mee te brengen? Dit kunnen kleine cadeaus zijn zoals een magneet, schelpjes, een boek of lekkere kruiden. Ook kan je klassieke ansichtkaartjes kopen. Laat je kinderen gerust een gedichtje of tekst verzinnen, de grootouders zullen sowieso smelten ;-) Als het allemaal wat moderner mag, kan je ook online een kaartje maken met een mooie vakantiefoto en deze opsturen naar vrienden en familie. Het is een keepsake die ze zich jaren zullen herinneren.

Welk fotocadeau kies jij?

Als kerstcadeau, verjaardagscadeau of als een “ik-denk-zo-maar-aan-jou” cadeau, is een fotocadeau een echte aanrader. Inspiratie nodig? Er zijn genoeg opties voor iedereen.

  • Een houten kadertje met droogbloemen en de mooiste foto als cadeau voor de trotse meter.

  • Een mooie gouden kaars met vakantiefoto voor de winterse dagen die eraan komen.

  • Wat dacht je van een glazen snoeppot met toffe foto’s voor de lekkerbekken onder ons?

  • Een zeepje, muismat of glazen kadertje zijn de ideale cadeautjes om je huis aan te kleden.

  • Een goede fles wijn met een knipoogje naar de reis verwarmt zeker het hart van je papa.

Hoe organiseer je dat?

Oké, maar wie heeft er op reis nu tijd voor om kaartjes te kopen en schrijven? Eigenlijk is het een makkelijkere gewoonte dan dat je denkt. Bij veel kranten winkeltjes kan je nog steeds postzegels én kaartjes aankopen. Zet je op een terrasje, schrijf wat kaartjes, en na een halfuurtje trek je met een gerust hart weer verder. Om je favoriete foto’s te bewaren voor gepersonaliseerde cadeaus, kan je de “favorieten” knop gebruiken op je smartphone of aparte mapjes aanmaken. Met een beetje organisatieskills, vereeuwig jij in 1-2-3 de mooiste reizen!


Katrien GorisComment