Vakantietip voor druilerige dagen: Smile Safari

Nood aan zomerse vrolijkheid, maar het regent pijpenstelen? Wij hebben een tip voor jou. Ik heb het al vaak verkondigd: liever 6u mijn de kinderen op een bomvol vliegtuig dan op een namiddag in de zomer met slecht weer. Want wat doe je met kinderen tijdens de zomervakantie met slecht weer? Ahja: je rept je naar Wijnegem. Want in het Wijnegem - Shop Eat Enjoy heeft Smile Safari zijn tenten opgeslagen. Smile Safari, dat is het kleurrijkste museum dat je ooit zag. A.k.a. het grootste Instagram- en TikTokmuseum van Europa! Camera in aanslag, want dit doe je dus met je kinderen als het slecht weer is:

Er is trouwens nog een (stiekeme) reden waarom Smile Safari de ideale uitstap is. Het is immers de perfecte consensus van jouw wensen en die van de kroost. Want waar kan dat uber hippe Instagram museum beter liggen dan in een shopping center? Uurtje shoppen en daarna je uitleven in Smile Safari. Of doen jullie het liever omgekeerd?

Smile Safari is tijdens de schoolvakantie trouwens 7/7 open, check zeker hun openingsuren en koop je tickets op voorhand. Er wordt immers met tijdslots gewerkt om iedereen een leuke (lees: niet al te drukke) ervaring te kunnen bezorgen, 90 minuten (ongeveer, hangt ervan af hoe snel jullie zijn) foto- ne filmplezier, zonder al te veel gestoord te worden! De allerleukste ruimte vonden wij alleszins die met de basketringen en -ballen.  En na jullie bezoek hebben jullie alleszins een hele resem aan Instagrammable foto’s, want Smile Safari is geen museum zoals je het gewoon bent. Geen ‘kijken mag, aanraken niet’. Nee hoor, doe vooral wat jullie het allerbest kunnen en dat is ongegeneerd (niet moeilijk met kinderen) spelen, klimmen en rennen.

Praktisch:

Wijnegem Shopping center

Turnhoutsebaan 5

2110 Wijnegem

Oftewel: hier