5x sneakers voor speelse lentedagen

Lente in het land en de energie krijgt weer de bovenhand. Als er zalige lentedagen op komst zijn, duiken we in onze kleerkast en beseffen we dat de garderobe van vorige zomer alweer 2 maten te klein werd voor de kinderen. We willen weer op stap en daarom gaan we op zoek naar een nieuw paar sneakers, om eindeloos te ravotten. We kunnen allemaal wel een nieuw paar gebruiken. Maar de sneakers voor mannen en die voor vrouwen slaan we vandaag even over. Zoals meestal krijgen de kindervoeten voorrang, die dartelen nog meer, om nog van hun groeimarge te zwijgen. Zoek je nog wat inspiratie voor uitstapjes in eigen land? Die vind je hier! Maar voor die uitstapjes kunnen ook jouw kinderen gegarandeerd nog wel een nieuw paar schoenen gebruiken. Zo’n paar die mooi én praktisch zijn. Waarmee ze kunnen shinen én ravotten.


Sneakerselectie Elodie

Als ik Elodie laat kiezen, dan gaat ze zonder pardon voor roze sneakers met van die blinkende diamanten en één of meerdere eenhoorns. Als het kan, zitten er vleugels aan de zijkant of linten waar eigenlijk de veters horen. En natuurlijk zijn dat goeie keuzes (hum), maar zolang ik nog een heel klein beetje invloed heb op haar kledingkeuze, dan grijp ik die kans met beide handen. We gingen op zoek naar mooie sneakers waarmee ze toch haar wilde, ongetemde zelf kan zijn. Meisjes moeten al lang niet meer onderdoen voor jongens op vlak van lente-energie, dus een extra paar sneakers in de kast komt altijd van pas. Geklede schoenen? Die vinden we al lang niet meer in Elodies garderobe! Onderstaande sneakers haalden haar selectie:


Sneakerselectie Bas

Bas gaat dan eerder de trend-kant op. Dat wordt al beïnvloed door sociale media of de trends die hij op de speelplaats ziet. Zo zal hij altijd voor Nike kiezen i.p.v. Adidas en krijgen ook skateschoenen voorrang op de kalssiekere sneaker-modelletjes. All good for me, zolang hij er maar lang mee kan stappen ;-) Want stilaan willen we wel wat verder met hen op stap. En dan zijn die sneakers het ideale schoeisel, want stapschoenen, daar past hij voor (ikzelf trouwens ook, niks makkelijker dan een sportieve schoen voor verre wandelingen) Onderstaande sneakers haalden zijn selectie:

We kunnen al niet wachten op die eerste lentewandeling. Die zou er wel eens sneller kunnen aankomen dan gedacht. Binnenkort staan de bomen weer volop in bloei en zullen de bloemen en bijen wel volgen. Dan begeven we ons met z’n allen weer buiten, de natuur in. We gaan kamperen of een dagje naar het bos. we beginnen de speeltuinen weer uit te testen en hopen dat de zon de bovenhand neemt op de regen. Een malse voorjaarsbui niet meegerekend. We springen in onze shorten en gaan weer met de fiets naar school. Neenee, het is niet voor niks dat wij die sneaker-selectie zo serieus nemen. Het luidt namelijk een nieuw seizoen in: het seizoen van erop uit trekken en dat kan toch alleen maar met een deftig paar schoenen aan onze energieke voeten, toch?

Katrien GorisComment