Het TUI-aanbod uitgeplozen: Rhodos! Deze hotels zien wij wel zitten!

Griekse eilanden blijven ons met verstomming slaan en Rhodos voert daarbij de lijst aan. Wat een prachtig eiland! Ben je benieuwd en overweeg je een reis naar Rhodos, we geven alvast enkele hoteltips. We zijn al enkele jaren ambassadeurs van TUI, tijd om eens helemaal door dat TUI-aanbod te gaan en te kijken welke hotels wij zouden kiezen voor een volgend verblijf op Rhodos!


Gennadi Grand resort

Dit luxeresort ligt aan de oostkust van Rhodos, aan een lang keienstrand. Het ligt vooral ook redelijk zuidelijk, ver van de toeristische centra. Om in Rhodos-stad te geraken, ben je al gauw een uur onderweg. Het voordeel is dan weer dat je -ook met huurauto- gemakkelijk naar de afgelegen stranden in het zuiden rijdt. Ik denk dan aan Limni beach waar je echt het alleen op de wereld-gevoel krijgt. Dat is natuurlijk op de dagen dat je buiten het hotel wil verblijven. Want eerlijk gezegd lijken er voldoende troeven aanwezig voor een heerlijke dag binnen de TUI-hotelmuren!

Atlantica Dreams Resort

Dit is het hotel waar wij verbleven tijdens onze trip naar Rhodos vorig jaar met TUI. Dit resort is volledig vernieuwd en er werd bij de verbouwingen veel aandacht besteed aan de inrichting. Het meest fantastische aan ons verblijf in dit hotel was ons eigen zwembad waar we vanaf het terras konden induiken. Ab-so-luut de moeite waard. Aan het zwembad kan het (zeker in hoogseizoen) misschien wat druk worden, maar daar hadden wij op deze manier nooit last van. Atlantica Dreams resort ligt ook in Gennadi, niet ver van het Gennadi Grand Resort. De troeven qua ligging kan je dus gewoon kopiëren! Grootste troef voor families? Het hotel heeft een eigen waterpark!

Grecotel Lux Me Dama Dama

In het bruisende centrum van Falikari is er altijd wel iets te doen, het is hét toeristische centrum van Rhodos. Dit hotel verzekert echter dat je van de drukte niets merkt eens je de hoteldeuren achter je dicht trekt. Best of both worlds dus en dat is altijd interessant als je met kinderen reist. Zij kunnen wel wat afleiding gebruiken af en toe. Aangezien er 2 zwembaden én een apart kinderzwembad zijn, is er aan waterplezier alvast geen gebrek en ook de ligging aan het lange zandstrand van Falikari zorgt vast en zeker voor een heerlijke familievakantie!

Rhodes Bay

Dit TUI-hotel is helemaal onze stijl als we op de foto’s afgaan! Kleinschalig, helemaal vernieuwd en volgens de beschrijving op de TUI-website een plek waar je de rust kan opzoeken. Ideaal! We zouden zeker voor een kamer met zeezicht kiezen, aangezien het hotel niet pal aan het strand ligt. Zo heb je toch die zalige verbinding met het water. En anders is het genieten van dat zeezicht vanop het terras van het restaurant natuurlijk!

Atlantica Aegean Blue

Het is omdat we een waterpark bij een zwembad echt gewoon de max vinden, dat we denk dat ook het Atlantica Aegean Blue Resort in dit TUI-rijtje past. Het hotel ligt in Kolymbia, aan de westkust van Rhodos, tussen Lindos en Falikari. Ook in dit resort kan je een swim up kamer boeken waardoor je meteen vanop het terras van je kamer in het water kan duiken.

LINDIAN VILLAGE

Kleinschalig, luxueus en vlakbij Lindos (dat écht een bezoekje waard is!) Lindian Village heeft de perfecte sfeer voor een weekje genieten aan de Middellandse Zee. Luieren aan het zwembad (misschien wel aan het privézwembad van de familiesuite?) of een leuke uitstap naar het noorden of het zuiden van het eiland? Alles kan, want dit hotel is super centraal gelegen waardoor het een ideale uitvalsbasis vormt voor wie er toch een graag op uit trekt. En ‘s avonds heerlijk kuieren door de smalle steegjes van Lindos nadat je de akropolis hebt bezocht uiteraard! Wij vinden onze meug wel in dat TUI-aanbod!


DEZE POST BEVAT AFFILIATE LINKS ALS JE VIA EEN VAN DEZE LINKS EEN HOTEL BOEKT, KOST HET JE NIKS EXTRA MAAR STEUN JE WEL ONS WERK